Prøv DollsWalls helt gratis!

…og få et gavekort på 50 kr. oveni

KREATIVE OG INTERAKTIVE BYGGESÆT

Med legetøj fra DollsWalls smelter den analoge og digitale verden sammen. Her kan børn fordybe sig i deres kreative leg med byggesættene. Først skal rummene samles, dit barn vælger helt selv hvordan rummene skal bygges op, alt er op til fri fantasi. Når rummene er samlet, kan legen begynde. Mange børn elsker fordybelsen i den kreative leg, her kan man nemt sidde i timevis og lege.

Byggesættene er lavet i holdbare materialer, der kan leges med igen og igen.

Barnet kan med vores app tilføje et spændende element til legen. I vores app finder I nemlig den magiske linse, der vækker dele af dukkehusene til live. Hvad mon der sker når man holder linsen henover køkkenet? Eller hvad mon der sker i isbutikken? Man kan sagtens lege med dukkehusene uden brug af app’en, den er blot en udvidet del af legen, som barnet kan bruge. I app’en finder i også sjove spil og små historier om DollsWalls dukkerne.

 

Kreativt legetøj med tanke for miljøet

Hos DollsWalls vil vi gerne tage ansvar for miljøet og vores produktionskæde. Derfor er DollsWalls produkter lavet i materialer, der kan genanvendes. Byggesættene er lavet af solidt og holdbart FSC-certificeret pap og kommer i en praktisk æske, som de også kan opbevares i. Derfor fylder legetøjet ikke meget og er nemt at tage med på besøg eller på ferie. Samlebeslagene er i højkvalitetsplastik – godkendt og testet efter europæisk standarder, så vi er sikre på at de holder længe. I æskerne finder man ikke udprintede vejledninger, vi har i stedet kreeret nogle sjove interaktive byggevejledninger, som både findes i vores app og her på siden. Barnet bestemmer helt selv tempoet der skal bygges i.
Legetøjet er designet af os og produceret i Danmark under ordentlige arbejdsforhold. På den måde minimerer vi transport og sikrer at vores produkter er etisk produceret.

Girl with animals

Mest Heart sæt

Crocodile

DollsWalls Serier

City

DollsWalls’ City-serie åbner op for en helt ny verden af kvalitetslegetøj, hvor du og dit barn er med til at skabe unikke og spændende universer. Gå på opdagelse i City-serien, som byder på fire forskellige temasæt, som hver har mange konstruktionsmuligheder. City-serien omfatter sættene:

  • Dyrehandel
  • Pizzeria
  • Skønhedssalon
  • Isbutik

Serien er inspireret af gågadens spændende forretninger og spisesteder. Hvert sæt har flere konstruktionsmuligheder og er designet til, at dit barn let og ubesværet kan sætte delene sammen og adskille dem igen, når der er tid til fornyelse. Sættene kan både  samles hver for sig og til én gågade, hvor dit barn kan besøge de forskellige steder. De mange konstruktionsmuligheder udfordrer dit barn på bedste og sundeste vis. Den tilhørende app giver et ekstra lag af oplevelse. Her kan du og dit barn gå på opdagelse i historier og video gennem augmented reality, der medvirker til at gøre dukkehusene og legen mere “levende”. Hvert temasæt er let at opbevare, pakke sammen og optager ikke meget plads, når det enten skal tilbage på hylden, med på rejse eller hjem til legekammeraterne. 

Icecream man

Home

Home-serien er en helt ny serie fra DollsWalls, som indeholder nye rum, nye dukkehus møbler, samt nyt dukkehus tilbehør, som dit barn kan bruge sammen med de andre sæt fra DollsWalls. DollsWalls serien indeholder de fire rum:

  • Køkken
  • Stue
  • Badeværelse
  • Soveværelse

Alle rummene kan sammensættes på kryds og tværs, og dit barn kan bruge det sammen med de medfølgende figurer eller med sit andet legetøj. Til hvert af rummene medfølger naturligvis også helt nye dukkehusmøbler og andet tilbehør til dukkehuset.

Det smarte ved Home-serien er, at dit barn får mulighed for at slippe fantasien fri og både lege og bygge helt frit og på en ny måde, hver gang han eller hun leger med sit DollsWalls dukkehus. Den ene dag kan det være at dukkehuset skal være helt firkantet? Den næste dag kan det måske være, at det skal bygges om til en labyrint? Kun fantasien sætter grænser!

Pin It on Pinterest