Vores App

Noget af det sjoveste ved at lege med DollsWalls er, at dit barn helt selv kan bygge sit eget dukkehus op fra bunden og lade fantasien løbe løbsk i den analoge leg. Men I kan også vælge at pifte legen op med den medfølgende app, som I kan bruge sammen med de forskellige sæt fra DollsWalls. Via appen kan I f.eks. få adgang til AR (augmented reality), som vil få nogle af møblerne til at blive mere levende. Brug det f.eks. på køkken-sættet og se, hvordan der kommer gang i gryderne.

Ar Tips og Tricks

Hvad er AR?

AR står for Augmented Reality, vi kalder det magi! Når du bruger din telefon og holder den hen over elementer, hvor vi har gemt noget AR, så vil du på din telefon kunne se og høre dele af DollsWalls blive vækket til live. Prøv det! Det giver langt mere mening, når først du ser det.
Åbn app’en og vælg den magiske linse og bevæg den så langsomt rundt omkring på dit DollsWalls sæt, så vil du hurtigt finde de hemmelige punkter.

Her er lidt tips og tricks:

Tænd lyset.
– Dit kamera skal skulle opfange de punkter, der aktiverer AR, så det er vigtigt at der er godt med lys.

Sluk lyset
– For meget lys kan skabe genskin på billedet, dette kan gøre det svært at fange punkterne, vær opmærksom på dette.

Prøv en anden vinkel
– Hvis teknikken driller, så prøv fra en anden vinkel og se magien udfolde sig

Husk lyd!!
– Nogle af AR punkterne har lyd, så husk at tænd lyden på din telefon eller tablet.

Bliv ved med at lede
– Selvom du har fundet alle de magiske punkter på dit sæt, så prøv igen. Nye magiske punkter indsættes nemlig fra tid til anden, imens andre forsvinder. Så prøv igen, selvom du tror du har fundet alle.

Vær opmærksom på dine omgivelser
– Det er nemt at blive opslugt i den magiske AR verden, husk at være opmærksom på dine omgivelser, når du bevæger dig rundt. Vi vil så nødigt at du kommer til skade, eller kommer til at træde på Bjørnen Dave

Vil du være sikker på at du har fundet alle AR-punkterne? Vi har lavet en liste til dig her.

Små søde historier

Oplev DollsWalls-universet i bøgerne

I vores DollsWalls legeunivers skaber vi ikke kun lærerig og udfordrende leg gennem Augmented Reality. Vi har også gjort en række fortællinger til en del af vores legeunivers i vores DollsWalls app. Børn kan læse og lytte til små historier fra de forskellige universer med de velkendte karakterer, som de kender fra legen med DollsWalls dukkehusene. Hent vores app og se, hvilke eventyr May skal ud på, når hun keder sig. Læs bøgerne på smartphone eller tablet. DollsWalls appen og bøgerne har en brugervenlig flade, og det er nemt at komme i gang. Kognitiv læring og dannelse for børn, der kan medbringes overalt.

Populære børnebøger til alle alderstrin

DollsWalls’ bøger kan bruges af både små og større børn. Bøgerne er god læsetræning til de ældre børn, der kan læse selv. Udover at DollsWalls-bøgerne kan relateres til det fysiske legeunivers og på den måde tages med over i historiefortællingerne, så er det også en god måde at stimulere dit barns hjerne og indlæring på. Bøgerne er gode, underholdende og udfordrende, når børnene skal underholdes på bagsædet, ligesom de større børn kan øve sig og blive bedre til at læse, men de er også idéelle som små godnathistorier for de mindste. DollsWalls-bøgerne skaber rammer for nærvær, familietid, gode øjeblikke mellem forældre og børn samt tid til fordybelse. Læs højt for både store og små. Det fysiske DollsWalls-univers, appen og bøgerne skaber en fantasifuld verden, hvor kreativ leg, underholdning, indlæring og udvikling er i fokus.

Legeplads video

Pin It on Pinterest