City characters

City-serien fra DollsWalls er dansk kvalitetslegetøj

City-serien er et kreativt, lærende og udviklende konstruktionslegetøj til børn i alderen 5-10 år. Det skaber en sund balance mellem analog og digital leg. Her får barnet mulighed for selv at bygge dukkehuse og ændre på det undervejs i legen, når der er tid til fornyelse.

Konstruktionsmulighederne er utallige og udfordrer dit barn på bedste vis. De enkle vægge og samlinger gør det nemt for barnet at sætte byggedelene sammen og dermed skabe sine egne rammer for sin dukkeleg. Når dit barn leger med DollsWalls’ produkter, er der frit løb for kreativitet og fri leg med dukker, dukkehusmøbler, konstruktionsarbejde og meget mere.

Vi skaber flere muligheder for dit barn, og derfor finder du mange sjove og spændende sæt i City-serien, der udvikler dit barns kreativitet og logik. Den medfølgende app giver et ekstra lag af oplevelse. Her kan du og dit barn gå på opdagelse i historier og video gennem augmented reality, der medvirker til at gøre elementer i dukkehusene levende.

City Sæt

Chameleon

 • Skønhedssalon

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Isbutik

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Pizzeria

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Dyrehandel

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Samlet City pakke

  DKK 699,00
  Tilføj til kurv

Inspiration

Black cat

City-serien indeholder temasæt, der fanger dits barns interesse

City-serien er farverig, simpel og kan kombineres med børnenes andet legetøj. Serien er inspireret af gågadens mange spændende forretninger og spisesteder, og her finder du temasæt som en dyrehandel, isbutik, skønhedssalon og pizzeria. Hvert sæt kan samles på utallige måder og er designet til, at barnet nemt og ubesværet kan sætte delene sammen og adskille dem igen for at bygge nye konstruktioner. Børnenes fantasi bliver stimuleret, når de selv udvikler historier og kreerer egne universer.

De forskellige sæt lægger også op til familie kvalitetstid, hvor I alle leger sammen og finder på nye, spændende konstruktioner. Her kan I som familie få mange timer til at gå med koncentreret, fokuseret og kreativ leg. Hvert temasæt er let at opbevare, pakke sammen og optager ikke meget plads, når det enten skal tilbage på hylden, med på rejse eller hjem til legekammeraterne. Læs mere om de fire forskellige temasæt i City-serien herunder.

Dyrehandel

I dyrehandlen kommer alle for at besøge Ruth og hendes dyr. Der er alle slags dyr i dyrehandlen: kaniner, hunde, fisk, katte og en gekko, der elsker at bryde ud og gemme sig de mest underlige steder. Brug den magiske linse i vores app og find ud af, hvad gekkoen er ude på.

Pizzeria

Pizzeriaet er altid fyldt med tilfredse og glade kunder, der bestiller Kokken Tonis berømte retter. Her finder du ofte Karla og May. Karla elsker Kokken Tonis rucola-pizza, og May bestiller altid den berømte spaghetti carbonara. Her kan dit barn hjælpe Kokken Toni med at indrette sin restaurant. Se gennem den magiske linse i vores app og find ud af, hvilke retter Kokken Toni laver i dag.

Skønhedssalon

Når Karla vil forkæle sig selv, går hun til Sofies skønhedssalon. Her findes et hav af forskellige behandlinger – både massage, ansigtsbehandling og negledekoration. Her kan mange timer gå. Se igennem det magiske objektiv i vores app og se, hvad Sofie skaber af smukke negle, flotte frisurer og meget mere.

Isbutik

Davids isbutik tilbyder en masse forskellige is og lækre desserter. Foran Davids isbutik står der tre cykler til rådighed for hans kunder, så de kan tage en tur rundt i byen, mens de nyder deres is.  Se gennem den magiske linse i vores app og find ud af, hvilken dessert David skaber.

Vores app

Noget af det sjoveste ved at lege med DollsWalls er, at dit barn helt selv kan bygge sit eget dukkehus op fra bunden og lade fantasien løbe løbsk i den analoge leg. Men I kan også vælge at pifte legen op med den tilhørende app, som I kan bruge sammen med de forskellige sæt fra DollsWalls. Via app’en kan I f.eks. få adgang til AR (augmented reality), som vil vække nogle af elementerne i byggesættene til live. Brug det f.eks. på køkken-sættet og se, hvordan der kommer gang i gryderne.

Pin It on Pinterest