City characters

Home-serien – Byg-selv dukkehuse

DollsWalls åbner op for en helt ny verden fuld af muligheder! Lad dit barn udfolde sin kreativitet med et dukkehus fra DollsWalls, som giver barnet mulighed for helt selv at bygge sit dukkehus. Gå på opdagelse i Home-serien, som byder på fire forskellige sæt med byg-selv-dukkehuse, som kan sættes sammen på kryds og tværs.

Hvert af sættene kan samles hver for sig, men du kan også vælge at sætte alle fire sæt sammen til ét stort dukkehus. Det giver utallige muligheder for sammensætninger og for at dit barn kan fordybe sig i legen på en helt anden måde, end det traditionelle dukkehus kan hamle op med. Som en ekstra bonus, så er alle delene fra DollsWalls lavet af FSC godkendt pap, produceret i Danmark under ordnede forhold. Derudover er alle sættene også super lette at samle og skille fra hinanden igen.

Home Sæt

Sunny crocodile

 • Få Rita’s minisæt gratis

  DKK 0,00
  Tilføj til kurv
 • Badeværelse

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Stue

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Køkken

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Soveværelse

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Samlet Home pakke

  DKK 699,00
  Tilføj til kurv

Inspiration

Fox eating donut

Dukkehus tilbehør og møbler til Home serien

Når du vælger et af de fire sæt fra Home serien, medfølger der naturligvis tilbehør til dukkehuset og møbler, som passer til rummet. I vores app finder du byggevejledningen til det enkelte sæt og vores magiske linse, hvor du kan se elementer fra byggesættet blive vækket til live.

Køkken

Til køkken-sættet medfølger alt, hvad du ellers ville finde i et almindeligt køkken! Og dit barn bestemmer helt selv, hvor og hvordan dukkehus-møblerne skal stå. Det kan f.eks. være, at dit barn vil prøve at efterligne jeres eget køkken derhjemme? Eller måske har han eller hun en bedre idé til, hvordan sådan et rum skal indrettes? Leg sammen og hjælp hinanden med at bygge og samle de forskellige dele til sættet.

Stue

I stuen er hyggen altid i højsædet. Her mødes pigerne efter en lang dag med masser af aktiviteter. Det er tradition, at de samles i stuen til hygge med film, popcorn og ind imellem giver May et nummer på sin guitar.

Badeværelse

Lad dit barn slippe fantasien fri, så han eller hun kan give den gas med at bygge sit helt eget badeværelse med dette byggesæt. Hvordan synes i rummet skal indrettes? Prøv at bruge den magiske linse i vores app, hvad mon der sker på badeværelset?

Soveværelse

Soveværelset er et af pigernes yndlingsrum. Det er nemlig her de samles, når dagen er omme og skiftes til at læse godnathistorier for hinanden. Rummet kan indrettes lige som du vil, hvor synes du sengene skal på? 

Vores app

Noget af det sjoveste ved at lege med DollsWalls er, at dit barn helt selv kan bygge sit eget dukkehus op fra bunden og lade fantasien løbe løbsk i den analoge leg. I kan også vælge at pifte legen op med den medfølgende app, som I kan bruge sammen med de forskellige sæt fra DollsWalls. Via appen kan I f.eks. få adgang til AR (augmented reality), som vil få nogle af elementerne i byggesættene til at blive levende. Brug det f.eks. på køkkensættet og se, hvordan der kommer gang i gryderne.

Pin It on Pinterest